Introducere

Prin accesarea site-ului  de prezentare “www.frisco.ro” utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Utilizatorii site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare pentru site-ul “www.frisco.ro“.

Astfel, “www.frisco.ro” – reprezinta site-ul de prezentare apartinand S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L care se afla la adresa Str. Principala, nr. 238, sat PRISLOPU MARE, Comuna Draganu , Judetul  Arges, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/621/24.06.2010 si avand codul fiscal RO27105327

Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la podusele oferite de S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L.

Prin utilizator intelegem orice persoana juridica care foloseste site-ul pentru a a se informa despre produsele oferite de S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L.

Produsele S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L. se vand doar catre persoane juridice!

S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea acestei pagini, modificarile devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii site-ului „www.frisco.ro„.

 

Drepturi de autor

Toate materialele prezentate in site sunt proprietatea intelectuala a S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L si nu pot fi reproduse sau copiate.

Folosirea acestor materiale fara acordul in scris al proprietarului de drept, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Marci inregistrare

Denumirea si logo-ul “Frisco” este marca inregistrata a S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L

Denumirea si logo-ul “Frisco Mushrooms” este marca inregistrata a S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L

Denumirea si logo-ul “Frisco Boutique” este marca inregistrata a S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L

Marcile pot fi folosite numai cu acordul  expres in scris  al S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L si numai in legatura cu produsele sau cu serviciile aflate in scopul societatii.

Limitarea responsabilitatii

S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii improprii a site-ului si a produselor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii folosirii acestuia.

S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L isi rezerva de asemenea dreptul sa refuze clientii care incalca termenii si conditiile utilizarii site-ului „www.frisco.ro„,.  S.C. PIECZARKI PODLASKIE EXPORT S.R.L nu poate garanta functionarea 100% a site-ului si a server-ului si nici lipsa totala a riscurilor de securitate.

Toate informatiile personale dar si operatiunile standard ale site-ului „frisco.ro” sunt criptate cu ajutorul unui certificat de securitate SSL cu urmatoarele caracteristici:

„The connection to this site is encrypted and authenticated using a strong protocol (TLS 1.2), a strong key exchange (ECDHE_RSA with P-256), and a strong cipher (AES_128_GCM).”

Protectia datelor personale

Pentru informatii legate de protectia datelor personale, accesati pagina dedicata mai jos:

Utilizarea site-ului

Prin utilizarea site-ului si a produselor oferite, dumneavoastra in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile aplicabile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau alte activitati similare care ar putea pune in pericol buna functionare a site-ului „frisco.ro”, buna functionare a server-ului care deserveste site-ul mentionat, securitatea informatiilor stocate etc.

De asemenea, va asumati responsabilitatea de a nu modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce sau de a crea produse derivate sau de a vinde orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Va asumati orice fel de costuri aditionale legate de utilizarea site-ului „frisco.ro” respectiv acele costuri solicitate de catre furnizorii de servicii de internet si de servicii telefonice.